11 июн. 2011 г., 10:31

Тост 

  Поэзия » Любовная
605 0 0

Нека вдигнем тост

за нашата раздяла!

С усмивка нашия живот

да продължим.

Светът на любовта ни чака,

да тръгваме вече не тъжим.

Страдах, мразех те и плачех,

но днес разбрах, че краят е начало.

Една любов внезапно си отива,

но друга чака ме заспала.

Нека вдигнем тост

за нашата раздяла!

Вече не боли,

сълзите са засъхнали,

а усмивката ми

отново пак блести.

Примирих се,

преживях те,

както всички други...

Но помни:

Пий за мене,

друга не ще така сърцето ти плени!

© Деница Гогова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??