Dec 9, 2009, 10:18 PM

Това ли е тя? 

  Poetry » Love
711 0 1

Не е любов това, що кара те да трепериш...

И с нежен вятър разрошва твойта коса…

Не е любов това, що кара те да ухаеш

на сляпа страст, изляна в нощта.

...

Любов е това, що спокойно сърцето изгаря...

Бавно разтапя... и силно боли.

Любов е това, що лесно събаря...

кула от пясък, та дори от мечти...

Това е то - като звън на пиано от нотния лист със име „Живот”...

Това е тя – лютивата рана… сладката болка… красивият стон..

 

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??