9 дек. 2009 г., 22:18

Това ли е тя? 

  Поэзия » Любовная
713 0 1

Не е любов това, що кара те да трепериш...

И с нежен вятър разрошва твойта коса…

Не е любов това, що кара те да ухаеш

на сляпа страст, изляна в нощта.

...

Любов е това, що спокойно сърцето изгаря...

Бавно разтапя... и силно боли.

Любов е това, що лесно събаря...

кула от пясък, та дори от мечти...

Това е то - като звън на пиано от нотния лист със име „Живот”...

Това е тя – лютивата рана… сладката болка… красивият стон..

 

© Михаела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??