Туп, туп, туп... Дочувам сякаш стъпки.
Обръщам се, но само тишина.
Туп, туп, туп... И плахи тръпки...
Преследва ме една душа.
Туп, туп, туп... Сърцето лудо бие.
Малка сбъдваща се днес мечта...
Туп,туп туп... Не може да се скрие
вълнението от срещата ми с любовта.
© Румяна Неделчева All rights reserved.