11 нояб. 2009 г., 08:55

Трепет 

  Поэзия » Любовная
741 0 0

Туп, туп, туп... Дочувам сякаш стъпки.

Обръщам се, но само тишина.

Туп, туп, туп... И плахи тръпки...

Преследва ме една душа.

Туп, туп, туп... Сърцето лудо бие.

Малка сбъдваща се днес мечта...

Туп,туп туп... Не може да се скрие

вълнението от срещата ми с любовта.

© Румяна Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??