Три съдби
В дълбока тъма
излизам с вас сега -
вие, опората на моя свят.
Без задръжки и излишна суета
разбиваме мъжките сърца.
И ако някой ни види сега,
мъртъв от любов ще падне на мига.
Луди глави, безгрижно ненаситни към света,
ние сме тук и сега,
готови да разбием нощта.
Че дълъг път ни чака,
осеян с много вреда,
но ще успеем заедно, още тук и сега.
Заедно сме отдавна,
във всичко, което ни сполита,
сърцата сплотени бият в едно.
Един живот живеем
и заедно по него вървим,
една в друга сили намираме
да живеем, да любим, да плачем.
Колкото повече ми давате,
толкова повече искам,
защото съм подвластна на заклинание
вечно като вас.
И дори след години да се разпръснем,
пак ще се намерим.
Едно сърце, една съдба -
това сме с вас сега,
Напук на всичката тъга,
ще пребъдем до края на света.
© Кристин Стоева All rights reserved.