26 нояб. 2008 г., 19:15

Три съдби 

  Поэзия » Другая
1058 0 0

Три съдби

 

 

В дълбока тъма

излизам с вас сега -

вие, опората на моя свят.

Без задръжки и излишна суета

разбиваме мъжките сърца.

И ако някой ни види сега,

мъртъв от любов ще падне на мига.

 

Луди глави, безгрижно ненаситни към света,

ние сме тук и сега,

готови да разбием нощта.

Че дълъг път ни чака,

осеян с много вреда,

но ще успеем заедно, още тук и сега.

 

Заедно сме отдавна,

във всичко, което ни сполита,

сърцата сплотени бият в едно.

Един живот живеем

и заедно по него вървим,

една в друга сили намираме

да живеем, да любим, да плачем.

 

Колкото повече ми давате,

толкова повече искам,

защото съм подвластна на заклинание

вечно като вас.

И дори след години да се разпръснем,

пак ще се намерим.

Едно сърце, една съдба -

това сме с вас сега,

Напук на всичката тъга,

ще пребъдем до края на света.

© Кристин Стоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??