Jul 12, 2012, 10:17 AM

Тротоари 

  Poetry » Other
389 0 1

Самотност, тишина и свежест

града голям заливаха в нощта.

Ще запечатам тази нежна прелест,

прокраднала се в моята душа!

 

Тротоари, улици, градини...

Те толкоз жадни за живот,

а хората на своите присти

за тях забравили и спят.

 

Отново се показва светлината,

със нея идва и денят.

Живот надига се в горещината

и тротоарите са радостни сега...

 

© Георги Бъчваров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??