12 июл. 2012 г., 10:17

Тротоари 

  Поэзия » Другая
388 0 1

Самотност, тишина и свежест

града голям заливаха в нощта.

Ще запечатам тази нежна прелест,

прокраднала се в моята душа!

 

Тротоари, улици, градини...

Те толкоз жадни за живот,

а хората на своите присти

за тях забравили и спят.

 

Отново се показва светлината,

със нея идва и денят.

Живот надига се в горещината

и тротоарите са радостни сега...

 

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??