Не се преглъща лесно тази любов.
Заседнала ми е като най-горчивия, а същевременно най-сладкия залък.
И знам, че няма да срещна не и в този живот.
Няма да имам друга такава!
И преглъщам малко по-малко,
Но все по нещо остава.
Спомен за ръце. За жадуващи устни.
А трябва да забравя.
Зная, че трябва!
Просто защото не съм по неговия вкус.
А аз всъщност така и не разбрах.
Какви ли жени той предпочита?
Веднъж ме пропъди като най-големия си грях.
А после ми каза, че аз съм неговото момиче
И въпреки всичко не мога да го преглътна!
Най-истинския, най-вълшебния мъж.
Онзи, дето ме накара да се чувствам жадувана.
Онзи, дето внесе смисъл в живота ми изведнъж!
Не, не се забравя лесно такъв.
Сигурна съм, че ме е омагьосал!
Бих извървяла и най-трънливия път,
Стига да го имам за мъничко още!
Автор: Полина Велчова
© Полина Велчова All rights reserved.