И какво, ако всяка стъпка в тревата,
тихо напомня за теб...
И какво, ако губя войната,
дори да избягвам навред...
И какво, ако в лекия вятър, в нощта,
твоето име отеква...
И какво, ако кротко в съня,
зов към тебе нашепвам...
И какво, ако топлия дъжд,
мисли за теб все ми носи...
И какво, ако в любовта
встъпваме всякога боси...
И какво, ако плувам във океан
от чувства, трепети, и мечти...
Нали и аз съм човек,
чието сърце също тупти...
© Свещен Огън All rights reserved.