26 мая 2024 г., 18:40

Туптеж 

  Поэзия » Другая
187 1 2

И какво, ако всяка стъпка в тревата,

тихо напомня за теб...

И какво, ако губя войната,

дори да избягвам навред...

 

И какво, ако в лекия вятър, в нощта,

твоето име отеква...

И какво, ако кротко в съня,

зов към тебе нашепвам...

 

И какво, ако топлия дъжд,

мисли за теб все ми носи...

И какво, ако в любовта

встъпваме всякога боси...

 

И какво, ако плувам във океан

от чувства, трепети, и мечти...

Нали и аз съм човек,

чието сърце също тупти...

© Свещен Огън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Интересно, големи предизвикателства си отправила така да го кажем...
  • Хареса ми. Всички сме хора. И носим сърца.
Предложения
: ??:??