Mar 18, 2021, 11:27 AM

Тупти... 

  Poetry
279 0 0

м у з и к а т а 
извисява

 

грабва 
и орадостява

 

и градивно 
покорява

 

и с любов 
се осезава

 

м у з и к а т а 
придружава

 

и прехласва 
до забрава

 

тържествува 
и сплотява

 

и тупти —
на БОГ — в прослава

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??