Aug 18, 2007, 9:49 PM

Твоят ден 

  Poetry
924 0 4

                         Твоят ден
  

                                  Днес твоят ден започна
с моята усмивка
и мирисът на сутрешно кафе.
Нощта за тебе беше за почивка,
а аз пак бях разплакано дете.


                                  Днес твоят ден ще свърши
с моята прегръдка.
Сънят ти пак ще бъде пълен със покой.
И аз пак няма да отпия нито глътка,
да не превърна болката в запой.


                                  Днес твоят ден изпълних
с моята молитва,
а може би на всички други ти приличам.
Не знам дали докато гримът нов опитва,
разбра, че всъщност аз съм тук и те обичам.

© Владимир Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??