Твоята мансарда
Без листи нотни и пиано,
под вещите ръце на музикант,
мелодия е твоята мансарда.
И нашата любов.
Без молив, четки и палитра
рисува слънцето във ранна утрин
със златни пръски по стените
и нашите сърца.
Прозорчето ù малко, синеоко,
размахва плахо своите криле,
небето само е над него.
И нашата любов.
© Стефан All rights reserved.
Премигвам с пламанало лице.
Благодаря ти за красивата омая,
най - искрено и от сърце!