May 19, 2012, 2:16 AM

Твърде бързо 

  Poetry » Love
490 0 0

Твърде бързо влязохме във огъня...

твърде бързо ще ни изгори...

твърде бързо си повярвахме...

а любовта иска време...

твърде бързо влязохме във огъня,

няма да се стоплим,

а ще изгорим,

любовта е търпение,

ЛЮБОВТА Е УМЕНИЕ

ДА ОЦЕЛЕЕШ,

ПРЕДИ ДА БЪДЕШ ПОВАЛЕН...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??