Твърде бързо влязохме във огъня...
твърде бързо ще ни изгори...
твърде бързо си повярвахме...
а любовта иска време...
твърде бързо влязохме във огъня,
няма да се стоплим,
а ще изгорим,
любовта е търпение,
ЛЮБОВТА Е УМЕНИЕ
ДА ОЦЕЛЕЕШ,
ПРЕДИ ДА БЪДЕШ ПОВАЛЕН...
© Мария Всички права запазени