Jun 15, 2007, 8:03 PM

Тя 

  Poetry » Love
891 0 1
По лицето й пада сълза,
истинска, пареща, зла,
изгаря бузите крехки,
тече по устните нежни.

Фалшива усмивка на нея виси,
прикрива болката в тъжните очи
и с прозрачни лъжи
му казва, че не я боли.

Стиска до болка зъби
и се моли да не заплаче,
да се предаде е на ръба
и черен гарван в душата й грачи.

© Емануела Кацарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??