15 jun 2007, 20:03

Тя 

  Poesía » De amor
872 0 1
По лицето й пада сълза,
истинска, пареща, зла,
изгаря бузите крехки,
тече по устните нежни.

Фалшива усмивка на нея виси,
прикрива болката в тъжните очи
и с прозрачни лъжи
му казва, че не я боли.

Стиска до болка зъби
и се моли да не заплаче,
да се предаде е на ръба
и черен гарван в душата й грачи.

© Емануела Кацарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??