Тя - чакаше единствения,
те - бяха неподходящи.
Тя - чакаше принца,
те - бяха зверове.
Тя - искаше любов,
те - мислеха за секс.
Тя - искаше нежност,
те - предлагаха пари.
Тя - не спираше да мечтае,
те - убиваха мечтите ù.
Тя - не спираше да вярва,
те - сипеха лъжи.
Тя - плачеше,
те - я виждаха усмихната.
Тя - изглеждаше щастлива,
те - вярваха в това.
Тя - се промени,
те - останаха същите.
Тя - стана като тях,
те - постигнаха целта си.
Той - се появи,
тя - бе спряла да го чака.
Той - я бе намерил,
тя - бягаше от него.
Той - говореше истини,
тя - не вярваше в тях.
Той - искаше да я обича,
тя - искаше секс.
Той - я сънуваше,
тя - беше в леглото на друг.
Той - не можа да прости,
тя - остана безразлична...
© Десислава All rights reserved.
Здравей,Деси