30 июл. 2011 г., 00:12

Тя... 

  Поэзия » Другая
546 0 3

Тя - чакаше единствения,

те - бяха неподходящи.

Тя - чакаше принца,

те - бяха зверове.

 

Тя - искаше любов,

те - мислеха за секс.

Тя - искаше нежност,

те - предлагаха пари.

 

Тя - не спираше да мечтае,

те - убиваха мечтите ù.

Тя - не спираше да вярва,

те - сипеха лъжи.

 

Тя - плачеше,

те - я виждаха усмихната.

Тя - изглеждаше щастлива,

те - вярваха в това.

 

Тя - се промени,

те - останаха същите.

Тя - стана като тях,

те - постигнаха целта си.

 

Той - се появи,

тя - бе спряла да го чака.

Той - я бе намерил,

тя - бягаше от него.

 

Той - говореше истини,

тя - не вярваше в тях.

Той - искаше да я обича,

тя - искаше секс.

 

Той - я сънуваше,

тя - беше в леглото на друг.

Той - не можа да прости,

тя - остана безразлична...

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??