Feb 24, 2013, 12:19 AM

Тя 

  Poetry » Love
670 0 1

Тя е докосната от злото,

кристал, облечен в тъмнина... 

тя е надвиснала над гроба

на моята тишина...

Но тя е нещо нежно,

неповторима светлина,

тя е и отчаяние безметежно,

тя е обич,

обич в пепелта...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??