Тя е докосната от злото,
кристал, облечен в тъмнина...
тя е надвиснала над гроба
на моята тишина...
Но тя е нещо нежно,
неповторима светлина,
тя е и отчаяние безметежно,
тя е обич,
обич в пепелта...!
© Маломир Стръков Todos los derechos reservados