Всеки път когато споменаваш
НЕЯ
преглъщам тъгата си
заедно с няколко глътки студено вино на вечеря.
Всеки път, когато ми разказваш как си я прегръщал
на онази тиха улица
разбиваш душата ми в далечни морски скали
и става на пяна
като Малката русалка на
Ханс Кристиян Андерсен....
© Моника Стойчева All rights reserved.