Jun 30, 2011, 10:42 AM

Тя 

  Poetry
539 0 4

... безпризорна,

   неуморна,

   свободна

   като вятъра,

   мечтател,

   на поезията

   почитател,

   стихия -

   търси себе си,

   жадува

   да се открие...

 

   Отвън -

   кубче лед,

   айсберг студен,

   отвътре -

   огън

   неугасващ, свиреп,

   с вечен пламък,

   маскиран като камък,

   душа,

   покой ненамираща,

   от този свят

               емигрираща,

    съзряла в него ад,

    вместо благодат -

    това е ТЯ -

    другата моя страна,

    едно от многото ми АЗ...

 

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??