... безпризорна,
неуморна,
свободна
като вятъра,
мечтател,
на поезията
почитател,
стихия -
търси себе си,
жадува
да се открие...
Отвън -
кубче лед,
айсберг студен,
отвътре -
огън
неугасващ, свиреп,
с вечен пламък,
маскиран като камък,
душа,
покой ненамираща,
от този свят
емигрираща,
съзряла в него ад,
вместо благодат -
това е ТЯ -
другата моя страна,
едно от многото ми АЗ...
© Богдана Маринова Всички права запазени