Не я бий
Тя ще се счупи
Силата й стига до там - да те обича
Очите в твоите
Сърцето в ръцете ти
Няма величавост
Няма чутовни подвизи
Просто жена в калъпа на ежедневието
Тя може
да държи децата под мишница
легена с прането - под другата
После мръсните чинии,
обяда, вечерята
Кратки приказки
за лека нощ
Няма поезия
Тя е свикнала
Но не я бий
Женската й сила стига до там -
да те обича
И когато крадеш женското
липсите я притискат.
Къде е мъжката ти сила?
Жените се чупят
Чупят се без мъже до себе си...
Тя ще се счупи...
9.04.2010.
© Милена Иванова All rights reserved.