9 abr 2010, 16:33

Тя ще се счупи 

  Poesía
515 0 0

 

 

  • ТЯ ЩЕ СЕ СЧУПИ

    Не я бий
    Тя ще се счупи
    Силата й стига до там - да те обича
    Очите в твоите
    Сърцето в ръцете ти
    Няма величавост
    Няма чутовни подвизи
    Просто жена в калъпа на ежедневието
    Тя може
    да държи децата под мишница
    легена с прането - под другата
    После мръсните чинии,
    обяда, вечерята
    Кратки приказки

  •  за лека нощ
    Няма поезия
    Тя е свикнала
    Но не я бий
    Женската й сила стига до там -
    да те обича
    И когато крадеш женското
    липсите я притискат.
    Къде е мъжката ти сила?
    Жените се чупят
    Чупят се без мъже до себе си...
    Тя ще се счупи...

  • 9.04.2010.

© Милена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??