Jan 10, 2012, 2:45 PM

Тъга 

  Poetry » Love
382 0 0

Тъга

 

Аз тъгувам за твоята усмивка,

флиртът ти е силен като космическа забивка,

чарът ти е зашеметяващ,

гласът ти е мек,

погледът - пленяващ,

липсваш ми,

липсваш ми,

eла, прегърни ме

и в твоя нежна следовница превърни ме!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??