10 ene 2012, 14:45

Тъга 

  Poesía » De amor
381 0 0

Тъга

 

Аз тъгувам за твоята усмивка,

флиртът ти е силен като космическа забивка,

чарът ти е зашеметяващ,

гласът ти е мек,

погледът - пленяващ,

липсваш ми,

липсваш ми,

eла, прегърни ме

и в твоя нежна следовница превърни ме!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??