Sep 16, 2016, 3:18 PM

Тъгата на любовта 

  Poetry » Love
375 1 1

Усмивката ти ме озари,

когато бе до мен,

но облак слънцето скри

един тъжен ден.

 

Самотен съм в празна стая,

дъжд вън капе леко,

че напразно аз за теб мечтая,

че ти си тъй далеко...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно е да...
    Но красиво и тази усмивка си струва тъгата.
    Хубава творба!
Random works
: ??:??