Jun 13, 2017, 1:35 PM

Тъмнина и мрак 

  Poetry » Other
334 1 2

Тъмнината не е мрак. 
Ражда светлината. 
И отстъпва винаги назад
пукне ли зората.

 

Мракът не е тъмнина. 
Всеки лъч поглъща.
И прегръдката му е една –
тя във вечност се превръща.

© Надежда Тошкова All rights reserved.

10/06/2016

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??