13 jun 2017, 13:35

Тъмнина и мрак 

  Poesía » Otra
335 1 2

Тъмнината не е мрак. 
Ражда светлината. 
И отстъпва винаги назад
пукне ли зората.

 

Мракът не е тъмнина. 
Всеки лъч поглъща.
И прегръдката му е една –
тя във вечност се превръща.

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

10/06/2016

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??