Apr 16, 2016, 10:41 PM

Тъмно 

  Poetry » Love
305 0 0

Тъмно е

по улиците на душата ти,

из малките тунели

на сърцето

бродя смело,

копая, копая,

аз имам място там.

Но достигам до дълбока бездна -

някой е бил тук преди мен.

Чашата никога не е пълна догоре,

винаги има място за още.

Изпивам на екс

твоите емоции,

няма сълзи -

този път е различно,

но толкова тъмно,

Боже, как ми се иска да имах огънче...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??