16.04.2016 г., 22:41 ч.

Тъмно 

  Поезия » Любовна
303 0 0

Тъмно е

по улиците на душата ти,

из малките тунели

на сърцето

бродя смело,

копая, копая,

аз имам място там.

Но достигам до дълбока бездна -

някой е бил тук преди мен.

Чашата никога не е пълна догоре,

винаги има място за още.

Изпивам на екс

твоите емоции,

няма сълзи -

този път е различно,

но толкова тъмно,

Боже, как ми се иска да имах огънче...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??