Живея, боря се и продължавам.
Все нови изпитания и труд.
Все нови радости и усмивки.
Все нов кръговрат.
И имам приятели - малко, но са ценни.
Родители - безценни.
Врагове - достатъчно.
Любов - неизпитана.
И знам, че я има някъде там...
Но нея намирам.
''Тя ще дойде" - казват ми.
Е, няма я...
© Магдалена Русева All rights reserved.