2 февр. 2008 г., 09:00

Тъмно 

  Поэзия » Другая
752 0 3

Живея, боря се и продължавам.

Все нови изпитания и труд.

Все нови радости и усмивки.

Все нов кръговрат.

 

И имам приятели - малко, но са ценни.

Родители - безценни.

Врагове - достатъчно.

Любов - неизпитана.

 

И знам, че я има някъде там...

Но нея намирам.

''Тя ще дойде" - казват ми.

Е, няма я...

© Магдалена Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??