Aug 29, 2013, 6:25 PM

Търсач на отговори 

  Poetry » Love
566 0 0

Търсачът на отговори

Толкова любов си изпитала
и без да знаеш си ми дала,
винаги в сърцето отлитала -
само там, само там и оставаш.

Не мога да те губя, а си плам,
от който много лесно се изгубвам,
но по-добре за мен е да съм сам,
докато душата ти целувам...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??