29 авг. 2013 г., 18:25

Търсач на отговори 

  Поэзия » Любовная
568 0 0

Търсачът на отговори

Толкова любов си изпитала
и без да знаеш си ми дала,
винаги в сърцето отлитала -
само там, само там и оставаш.

Не мога да те губя, а си плам,
от който много лесно се изгубвам,
но по-добре за мен е да съм сам,
докато душата ти целувам...!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??