Nov 21, 2017, 8:33 AM

Търси ме 

  Poetry
321 1 4

Търси ме,
на шумни места във празния ъгъл!
Търси ме,
в залез, когато се спуска нощта!
Търси ме,
в изгрев когато настъпва деня!
Търси ме,
в любовен роман, незабравен!
Търси ме,
не искам да бъда сама!

 

Стига си търсил,
аз те открих!

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??