21 nov 2017, 8:33

Търси ме 

  Poesía
317 1 4

Търси ме,
на шумни места във празния ъгъл!
Търси ме,
в залез, когато се спуска нощта!
Търси ме,
в изгрев когато настъпва деня!
Търси ме,
в любовен роман, незабравен!
Търси ме,
не искам да бъда сама!

 

Стига си търсил,
аз те открих!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??