Dec 5, 2013, 10:02 PM

У дома 

  Poetry
412 0 1

Пътувах дълго,

за да видя пак

твоето лице зад

онзи непрогледен мрак.

 

За да успея,

да те върна у дома,

целта е трудна,

знам това.

 

Ще те открия

и на край света,

не заключвай

в рамки любовта.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубав стих! Изпълнен със сила и вяра! Не спирай!
Random works
: ??:??