Пътувах дълго,
за да видя пак
твоето лице зад
онзи непрогледен мрак.
За да успея,
да те върна у дома,
целта е трудна,
знам това.
Ще те открия
и на край света,
не заключвай
в рамки любовта.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados