Jun 14, 2009, 5:37 PM

Убийства 

  Poetry
617 0 3

УБИЙСТВА

 

Убиваме,

убиваме децата си

с ръцете на тринадесетгодишни...

Убиваме,

убиваме жената си,

мъжа до нас -

и сякаш сме всевишни...

Убиваме и майките,

бащите си

жестоко –

със ръцете на децата си...

А вечерта отново в новините

показват на убийците лицата...

Убиваме...

и от това не страдаме...

Убили чувството

да бъдем по-добри,

участваме в миманса на Биг Брадър,

за да дарим на слепите пари...

Убиваме...

И – без да проумеем,

забравили,

че Господ не прощава,

тъй  - неразбрали - мъртви си живеем

в една самоубила се държава...

 

10 май 2009

© Георги Ванчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??