Участвал съм и в този мач -
"женски сърцеразбивач".
Бях млад, наивен и залисан,
от глупостта си май орисан.
Гонех бройката тогава
зарад някаква си слава.
Чертаех на стена чертите,
не пукаше ми за съдбите
на тез девойки изоставени,
от мен веднага и забравени.
Сравнявах се със Казанова
след всякоя девица нова.
Колкото броят им растеше,
по-силно егото ми беше.
Сам си се опиянявах.
А всъщност, заден ход май давах.
Години минаха небрежни.
Не помнех гаджетата прежни
и туй изяде ми главата...
Ритник получих от съдбата.
Захванах се с мадама бойка,
а тя била ми стара бройка...
Тъй тарикатски ме курдиса,
че, чак до днеска мен ме втриса.
Затуй приятели, внимавайте!
С игричките не прекалявайте!
Нагоните си насочете
към едно-едничко цвете!
© Георги Янков All rights reserved.