''Удобният момент ''
Нямаш търпение да ме изненадаш,
щом е така - не бързай да си лягаш.
Изчакай още малко време за удобния момент -
той сам при теб ще дойде, остава само елемент.
Удобният момент, обещавам, че в ръцете ти скоро ще е,
обещавам и че няма да чакаш за него дълго време.
Удобният момент, се надявам, че пред лицето ти ще е,
изчакай остана да добавя към всичко това и бреме.
Искаш да ми дадеш и подарък,
дай ми, но да не е изобщо малък.
Ще чакаш, колкото е нужно за удобния момент -
след малко всичко ще е сложно за комплимент.
© Кою Коев All rights reserved.