2 feb 2008, 8:58

''Удобният момент'' 

  Poesía » De amor
724 0 0

                                    ''Удобният момент '' 

 

                  Нямаш търпение да ме изненадаш,
                       щом е така - не бързай да си лягаш.
            Изчакай още малко време за  удобния момент -
                      той  сам при теб ще дойде, остава само елемент.

 

                   Удобният момент, обещавам, че в ръцете ти скоро ще е,
                   обещавам и че  няма да чакаш за него дълго време.
                Удобният момент, се надявам, че пред лицето ти ще е,
                  изчакай остана да добавя към всичко това и бреме.


               Искаш да ми дадеш и подарък,
                      дай ми, но да не е изобщо малък.
                Ще чакаш, колкото е нужно за удобния момент -
                              след малко всичко ще е  сложно за комплимент.       

© Кою Коев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??