Oct 10, 2012, 12:49 PM

Угасна слънцето... 

  Poetry
922 0 0

Угасна слънцето, звездите изтляха,
всичко превърна се в мрак.
А хората и така не разбраха,
и всичко повтаря се пак.

 

Нежният бриз в ураган прероди се,
океани погълнаха всичко и всички.
А човекът, в себе си твърде залисан,

вина не откри и отново отрича.

 

В последния миг дори не прогледна,
изгуби се в непрогледния мрак.
Други светът дали ще приеме?
Ще се случи ли същото с тях?

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??