10.10.2012 г., 12:49 ч.

Угасна слънцето... 

  Поезия
924 0 0

Угасна слънцето, звездите изтляха,
всичко превърна се в мрак.
А хората и така не разбраха,
и всичко повтаря се пак.

 

Нежният бриз в ураган прероди се,
океани погълнаха всичко и всички.
А човекът, в себе си твърде залисан,

вина не откри и отново отрича.

 

В последния миг дори не прогледна,
изгуби се в непрогледния мрак.
Други светът дали ще приеме?
Ще се случи ли същото с тях?

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??