Jan 25, 2015, 2:10 PM

Ухание на мъж 

  Poetry » Love
509 0 0

    Каква хармония се крие в теб,

    та всеки път, щом те погледна

    неволно свива се сърцето ми

    и мигове оставам аз без дъх?

 

   Излъчващата се от теб мъжественост

    пробива в мен чрез хиляди игли.

    Моля се и имам я надеждата

    да бъдем заедно.

    Любов и в тебе да гори!

 

    Защо така абсурдно те желая?

    Задавам си въпроса не веднъж...

    А то е просто. Просто, като в Рая. 

    От теб струи ухание на мъж!

 

 

1993 г.

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??